Sistem za pripravo pitne vode – PROaqua 4200 –

Multi - Barrier - System

   Filter za pitno vodo, PROaqua 4200, popolnoma odstranjuje številne snovi, katerekoli vrste in koncentracije, iz vode.

 

POMEMBNO! Multi – Barrier – System:

  • ne uniči strukture vode,
  • ne spreminja elektrolitske sestave vode in
  • ohranja normalno, nevtralno pH vrednost, kar je bistvenega pomena pri ocenjevanju vode za pitje (ne prihaja do demineralizacije ali prekomerne kislosti).

 

   Vse navedbe, izjave in informacije o delovanju in kvaliteti filtra PROaqua 4200 temeljijo izključno na preizkusih in certifikatih neodvisnih inštitutov in strokovnih ustanov, kot tudi na dolgoletnih izkušnjah v praksi, ter sodelovanju z različnimi državnimi zavodi in zdravstvenimi ustanovami.

PROaqua 4200
  • Fundacija za testiranje proizvodov (Stiftung-Warentest)

Poročilo testiranja (01/20111) pravi, da je PROaqua 4200 edini filter ki je primeren za pripravo vode, katera ne odgovarja nemškim Predpisom o pitni vodi in je edini filter za pitno vodo ki zanesljivo odstrani nevarne snovi.

Vsi rezultati testiranja so ocenjeni z ''zelo dober''.

  • Zavod za javno zdravstvo regije Bayern je odobrilo in priporočilo filter kot edini filter te vrste
  • Edini filter te vrste z bakterijsko membrano, certificirano po medicinskih higienskih standardih (filter registriran s strani FDA, ZDA)
  • Ostala testiranja:

Max von Pettenkofer – Inštitut za klinično virologijo, Regionalni inštitut za analize regije Bayern, ESWE – Inštitut za raziskovanje vode in tehnologije za vodo, Ministrstvo za zdravje in zaščito potrošnikov regije Bayern, Johannes Gutenberg – Univerza v Mainz-u, Analiza okolja Fader Karlfruhe, Zavod za javno zdravstvo na Dunaju, i.d.

   Multi Barrier sistem za pripravo pitne vode popolnoma odstranjuje nitrate, nitrite, vodni kamen, organske spojine (pesticide), topila, mehčalce, klor, težke kovine, radioaktivne delce (uran), mineralna olja, ostanke zdravil, hormone, bakterije, mikroorganizme, parazite, viruse, itd., ter s tem zagotavlja popolno varnost pred poznanimi in tudi nepoznanimi kontaminacijami.